Фирма "ПАТО" ЕООД е създадена през 1991 г.
Фирмата започва дейността си с подписване на дистрибуторски договор за продажба на напитки от серия Кока-Кола. Не след дълго се подписват и договори с водещи пивоварни, с които ни свързва дългогодишно сътрудничество в дух на разбирателсво и коректност.

С течение на времето ПАТО се оформя като основен дистрибутор и желан партньор на територията на град Добрич и региона, град Балчик, КК Кранево, КК Албена и КК Златни Пясъци.
Желанието ни да бъдем актуални и полезни на нашите клиенти води до значително обогатяване на асортимента с широка гама натурални сокове, минерлани води, алкохолни напитки - внос и българско производство и др., с което се постига същевременно разширяване и затвърждаване на пазарния дял на дружеството в региона. За целта от съществено значение е също и факта, че през последните години дружеството разшири собствената си складова база - собственост на фирмата, са три функциониращи склада - в град Добрич, в град Балчик и КК Кранево.
По този начин ПАТО ЕООД се наложи като лидер на пазара в търговията и налага безкомпромисни стандарти в обслужването на клиентите. Доказателство за това е непрекъснато увеличаващият се брой клиенти, което фирмата приема като стимул за още по-добри резултати и висок професионализъм.

Искрено благодарим на многобройните си клиенти за доверието, на доставчиците и парньорите ни за корекността и затова, че предпочетохте нас!

Павлин Тодоров
Управител


  
Следният файл съдържа процедурите обхващащи всички действия по събиране и обработване на лични данни от ПАТО ЕООД:

Процедури.zip