Skip Navigation
 

Вход за клиенти

Потребител:
Парола:

Вода»Трапезна

ДИВНА ГАЛОН 19 л.

Поръчка

Количество:
Вашата поръчка
Цена:5.50лв.
отпечатайотпечатай
Трапезна вода "Дивна" е деминерализирана, с ниски показатели за твърдост. Подходяща и препоръчителна за малки деца и всекидневна употреба. Трапезната вода се бутилира специално за "Атлантик Дивайн" ЕАД, под директен качествен контрол на компанията.

Енергийно съдържание 0 KJ / 0 kcal
Обща минерализация 50 - 100 mg/l
Електропроводимост < 150 µS/cm
pH 4.5 - 9.5

Какво точно представлява производството на трапезна вода?

"Дивна" се добива с дълбок сондаж. Преди бутилиране водата преминава през автоматизирано пречиствателно съоражение с петфилтърна система:

първи етап - филтър за отделяне на едрите частици;

втори етап - филтър с активен въглен и кварцов пясък, който обират останалите миризми и цветове;

трети етап - лъчение с ултравиолетова лампа, която унищожава микроорганизмите;

четвърти етап - процес на обратна осмоза;

пети етап – озониране;

Чрез този процес се постига 98 % деминерализация.

Защита при бутилиране – всяка бутилка се измива двукратно външно и вътрешно със специални препарати и гореща вода. Изплакват се с чиста трапезна вода и след това се напълват. Капачките на галоните автоматично се запечатват с термофолио, което дава допълнителна гаранция и сигурност за начина на производство на водата.

Водата е „пивка”, приема се лесно в големи количества. Метасилициевата киселина оказва протективно действие и прави „защитен филм” на лигавиците на стомашно-чревния тракт. Така се подобрява метаболизма в чревния тракт и се включва цяла поредица от саногенезни (оздравителни) процеси, които повишават имунната защита и  възстановяват здравето на човека.